ТРАНСФЕР НА ЗНАЊЕА

Едукација

Нудиме пристап до едукативни материјали кои ќе ви помогнат да го развиете вашиот бизнис во правилна насока.

ПРОЕКТЕН ПЛАН

Бизнис план

Со помош на нашата апликација за генерирање на бизнис план ќе можете да бидете поконкурентни во процесот на аплицирање за нови финансиски поддршки на вашиот бизнис

Како да го започнеш или подобриш твојот агробизнис со нас?

ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Вредни работници

Ќе ви помогнеме за правилен однос, мотивација и градење на одлични релации со вашите вработени.

ПОДДРШКА ВО ПРОЦЕСОТ

Консултации

Ви нудиме поддршка и знаења за како правилно да ги искористите сите можности и финансиски поддршки кои се нудат за младите земјоделци.

ИНФОРМИРАЈ СЕ

Биди во тек со сите активни повици за поддршка на твојот бизнис

ЕДУЦИРАЈ СЕ

Пристапот до едукативни материјали ќе ти помогне за развој на твојот бизнис

КРЕИРАЈ БИЗНИС ПЛАН

Максимално искористи го и соодветно монетизирај го сопствениот потенцијал.

Дали сте подготвени да се запознаете со…

БРОЈ 1

Монжности за соработка меѓу Бугарија, Србија и Македонија во областа на земјоделството

БРОЈ 2

Важноста на локалната самоуправа и младите земјоделци во општините

БРОЈ 3

Основни катастарски поими и потребата од информации за земјоделско земјиште

БРОЈ 4

Улога и функција на правата од интелектуална сопственост во земјодеслкиот сектор

БРОЈ 5

Паметно земјоделство (Агро Солар)

Тековни настани 

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

на 30.09.2022 со почеток во 13:00 часот ќе се одржи презентација на Европски Млад Земјоделец

ОНЛАЈН СЕМИНАР

Онлајн семинар за едукација на младите земјоделци кој ќе се одржи во Вторник од 10:00 часот

Биди во тек со сите новости

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

Отворен до 18.09.2023 1. Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (во понатамошен текст: Агенцијата) како надлежна институција и договорен орган за спроведување на

Read More »

МЗШВ: Усвоена програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година вредна 1,3 милијарди денари

Како предлог на министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, Владата на Република Северна Македонија на денешната седница ја усвои Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој

Read More »

Погледнете фотографии од нашата галерија

Корисни линкови